Tālr.: +371 28643874 Krimuldas 2, Rīga, LV-1039

Mūsu notikumi 2016./2017. m.g.

Izlaidums

"Klasikā" ir aizvadīti kārtējie bērnudārza izlaidumi, kur bērni kopā ar savām skolotājām atcerējās savus pirmos iespaidus, soļus, darbus un nedarbus bērnudārzā.

25 . maijsLasīt vairāk

Ekskursija uz "Trušu karalisti"

Mācību gada noslēgumā devāmies ekskursijā uz Trušu karalisti Lēdmanē. Bērniem bija prieks ne tikai par trušu, kazu, pīlīšu vērošanu, bet bija iespēja dzīvnieciņus un putnus arī barot. Sajūsma bija liela! Jauks izvērtās gājiens pa sajūtu taku gar gleznainajiem Ogres upes krastiem.Un noslēgumā- ilgi gaidītais pikniks un šūpošanās!

16 . maijsLasīt vairāk

Mātes diena

Godinot Mātes dienu, bērni ar skaistiem vārdiem, dziesmām un dejām mīļi sveica savas māmiņas. Emocionāli un mīļi māmiņām tika dāvātas ne tikai mazajām rokām darinātas dāvaniņas, bet arī radošo darbu izstāde, kurā māmiņas varēja ieraudzīt gan sevi, gan sev dāvinātos ziedus!

12 . maijsLasīt vairāk

Lieldienas

Aprīlī svinējām saulītes svētkus- Lieldienas, kur ciemos bija atnācis pats Pavasaris. Bērni uzzināja daudz interesantu faktu par šiem brīnišķīgajiem pavasara svētkiem, to tradīcijām. Kopā gājām rotaļās, pildījām uzdevumus, minējām mīklas un sagaidījām Lieldienu zaķi.

19 . aprīlisLasīt vairāk

'Dental Estetika' viesojas Klasikā

Aprīlī pie mums Klasikā ciemojās zobu dakterītes Natālija Maliņa un Zane Norvele no zobārstniecības firmas "Dental Estetika". Natālija un Zane mazajiem stāstīja, kā pareizi tīrīt zobiņus, kādi produkti patīk zobiņiem un citu noderīgu informāciju par zobu kopšanu un veselību.

11 . aprīlisLasīt vairāk

Sporta svētki

Līdz ar pavasara atnākšanu, atkal visi kopā svinējām Sporta svētkus, kur gan lielus, gan mazus vienoja enerģijas, veselības un sporta gars!

23 . martsLasīt vairāk

Veselības nedēļa

Pavasaris ir ne tikai visskaistākais gadalaiks, bet arī diemžēl visviltīgākais.Ilgi gaidītie saules stari mūs mēdz maldināt un rodas vēlme ātrāk steigt tos baudīt... .Diemžēl bieži un pavisam negaidīti mūs pārsteidz vīrusi un saaukstēšanās.Lai mēs zinātu, kā izvairīties no saslimšanām, mazajiem pirmsskolēniem tika organizēta Veselības nedēļa.

22 . martsLasīt vairāk

Aicinājums uz valsi

Kā apsveikums Sieviešu dienā māmiņām, vecmāmiņām un citām mīļajām sievietēm jau tradicionāli 7. martā izskanēja deja konkurss "Aicinājums uz valsi".

7 . martsLasīt vairāk

Mazie dejotāji

26. februārī Daugavas Sporta namā Deju konkursā „Dzintarjūra” mūsu mazie dejotāji

26 . februārisLasīt vairāk

Masļeņica

20. februārī bērnudārzā tika svinēta Masļenica. Bērni kopā ar skolotājām un aktieriem līksmi pavadīja garo, auksto ziemu un sagaidīja ilgi gaidīto pavasari.

20 . februārisLasīt vairāk

Sporta dejas

Sporta dejas jau kopš „Klasikas” pirmssākumiem ir mūsu ikdienas un svētku neatņemama sastāvdaļa. Bērniem ir iespēja apgūt valša, kvipstepa, džaiva pamatus, dejas ča-ča pamatsoli, attīstīt ritma izjūtu un stāju.

19 . februārisLasīt vairāk

Mīlestības nedēļa

Mīlestības nedēļas ievadā katrai grupai Mīlestības vēstnese nosūtīja vēstuli , kurā visi bērni un skolotājas tika aicināti šonedēļ izmantot Labo vārdu pastu.

17 . februārisLasīt vairāk

Mākslas darbu konkurss

Sākot Jauno, Gaiļa gadu, mazajiem pirmsskolēniem ir dota iespēja piedalīties mākslas darbu konkursā par jūras tematiku.Uz konkursu nosūtījām vairākus mākslas darbiņus no sagatavošanas grupām "Zīļuki" un "Zaķīši".

31 . janvārisLasīt vairāk

Priecīgus svētkus!

Lai svētku mirdzumā dzimst ticība, cerība un mīlestība jauniem darbiem un sapņiem! Gaišus Ziemassvētkus un radošu Jauno 2017. gadu!

23 . decembrisLasīt vairāk

Ziemassvētku pasākums

Laimīgu un radošu Jauno gadu gan lieli, gan mazi viens otram vēlēja brīnišķīgajā Ziemassvētku pasākumā 2016.gada nogalē. Pasākumā mūs visus priecēja bērnu priekšnesumi ar dziesmām, dejām un dzejoļiem, krāšņā svētku egle, Ziemassvētku vecīša atnākšana un tik ilgi gaidītās dāvanas...

14 . decembrisLasīt vairāk

Latvijas dzimšanas diena

Šajā mācību gadā Latvijas dzimšanas dienu nosvinējām īpaši jaukā un mājīgā atmosfērā. Bērni viens otram stāstījapar interesantiem faktiem Latvijā,pildīja dažādus izzinošus uzdevumus par Latvijas simboliem, dabu un tradīcijām.

18 . novembrisLasīt vairāk

Mārtiņdiena

Arī šogad Mārtiņus mazie pirmsskolēni nosvinēja, tērpjoties krāšņās maskās un ieskandināja ar skanīgām dziesmām, jautrām rotaļām un dejām.

9 . novembrisLasīt vairāk

Ķiploku akcija

Līdz ar vēsāka laika iestāšanos un lielāku vīrusu aktivitāti, tradicionāli pirmsskolas grupām 26. oktobrī organizējām Ķiploku akciju, kuras laikā kaķis Herkuless viesojās katrā grupā.

8 . novembrisLasīt vairāk

Miķeļdiena

Miķeļdienā bijām priecīgi "Klasikā" sagaidīt ciemos rūķus no Čuču muižas ar muzikālu izrādi par Rudens krāšņumu un bagātību. Visus priecēja interesanta izrāde, jautras dziesmas un rotaļas...

5 . oktobrisLasīt vairāk

Bērnudārzs ceļo uz Līgatni

Sākoties jaunajam mācību gadam, devāmies Rudens ekskursijā uz Līgatnes dabas takām. Vēl ar pēdējiem siltajiem saules stariem priecājāmies par dabas skaistumu mežā, apskatījām dzīvnieku mītnes Līgatnē un baudījām pilkniku brīvā dabā.

14 . septembrisLasīt vairāk

"Klasika" sagaida pirmsskolēnus!

1.septembrī pirmsskolēni kopā ar Princesi un Jūrnieku devās lielajā ceļojumā uz jaunu zināšanu un panākumu Zemi! Mēs ticam, ceram, kā arī pieliksim visus spēkus, lai jaunais mācību gads būtu tikpat krāsains, burvīgs un patīkamu pārsteigumu pilns kā mūsu Zinību dienas pasākums! Apsveicam visus pirmsskolēnus, vecākus un pedagogus!

31 . augustsLasīt vairāk